23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramının 98.yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen,İlçemiz Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni ile başlayan program, öğrencilerimizin İlçemizdeki makamları ziyaret etmelerinin ardından Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Kapalı Spor salonunda devam etti.
İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında öğrenciler tarafından şiirler ve kompozisyonlar okunarak müzikal etkinliklerde bulunuldu, akabinde protokolün yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini vermesi sonrasında programa son verildi.
Düzenlenen etkinliklere Kaymakamımız Sinan AŞCI,Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet ÖNCEL,İlçe Emniyet Amiri İrfan İNAN,İl Genel Meclis Üyeleri, Sivil toplum ve Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri,Okul Müdürleri,öğretmenler,öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Kaynak ve Daha Fazla Fotoğraf: Eflani Kaymakamlığı
Kaymakamımız Sn.Sinan AŞCI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Şehit Barış EFE İmam-hatip Ortaokulu öğrencisi Kübra Nur AKMAN’a bıraktı.
_______________________________
Kaymakamımızın 23 Nisan Mesajı;
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihinin, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan edilişinin 98. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz.
Ülkemiz, çocuklarına bayram armağan eden bir ülke olarak, dünyada müstesna bir yer edinmiştir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız dostluk ve kardeşlik mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. Bu bayram çocuklarımız için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür.
Milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, devletimize ve milletimize karşı her türlü tehdit ve saldırıya karşı mücadelemizi sürdürmekten asla geri durmayacağız. Bu görev, hem aziz şehit ve gazilerimize, hem de çocuklarımıza olan borcumuz ve sorumluluğumuzdur.
Yarınlarımızın mimarları olacak çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak, her alanda kendilerini geliştirmeleri için devletimiz her türlü imkânı sağlamaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, geçmişten günümüze vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm çocuklarımıza huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
Sinan AŞCI
EFLANİ KAYMAKAMI
_____________________
2025 Yılı Eflani’nin Toplam Nüfusu Geçen Yıla Göre 510 Kişi Azalarak 8.663 Kişi Olarak Kayıtlara Geçti. Eflani Merkez nüfusu… Devamını Oku
Eflani Toplam Nüfusu 2025 yılında 8.663 kişi oldu. Eflani İlçe merkezinde Nüfus 2.183 kişi oldu.… Devamını Oku
Eflani TOKİ Sosyal Konut Projesi Kuraları Çekildi. 500 Bin Sosyal Konut Projesinde Eflani'ye 50 kontenjan… Devamını Oku
Son Dakika Eflani Haberleri Görmek İçin Fecebook Sayfamızı ve İnstagram Sayfamızı Ziyaret Ediniz. Sitemizde haberleri… Devamını Oku
Bugün gerçekleştirilen İstanbul Eflanililer Derneği 9. Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa Suat Kılıç Seçildi. Başkan Kılıç… Devamını Oku
Eflani Belediyesi Araç Parkuru Genişlemeye Devam Ediyor. Eflani Belediyesi araç envanterine 4 çeker sıfır traktör… Devamını Oku
Facebook Yorumları